Αποτρίχωση με laser

apotrixosi me laser4

Η αποτρίχωση με laser αποτελεί την πιο σύγχρονη και αποτελεσματική μέθοδο για να απαλλαγεί κάποιος από ανεπιθύμητες τρίχες σε όλο του το σώμα.

Η δέσμη φωτός του λέιζερ απορροφάται επιλεκτικά μόνον από τη μελανίνη της ρίζας της τρίχας και έτσι προκαλείται θερμική νέκρωση του βολβού της σε κλάσματα του δευτερολέπτου, χωρίς να βλάπτεται το περιβάλλον δέρμα.

Η διαδικασία αυτή διαρκεί λιγότερο από ένα τέταρτο του δευτερολέπτου σε κάθε τρίχα.

apotrixosi me laser5Κατά την διάρκεια της πρώτης θεραπείας επηρεάζονται όσες τρίχες βρίσκονται σε φάση αναγέννησης ενώ αυτές που βρίσκονται σε μετέπειτα φάση του κύκλου ζωής επανεκφύονται κανονικά.

Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητο να γίνουν επαναληπτικές θεραπείες μεταξύ των οποίων θα πρέπει να μεσολαβεί διάστημα μερικών μηνών για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος.

 

SSA LASER TOUCH / MY BODY laser

Στο Ιατρικό Κέντρο SSA LASER TOUCH / MY BODY laser η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά με την χρήση του συστήματος τελευταίας γενιάς Laser Αλεξανδρίτης GentleLase Pro /MAX που είναι και το αποτελεσματικότερο laser αποτρίχωσης το οποίο διαθέτει τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας.

alexandritis

Ιατρικοί λόγοι που επιβάλλουν τη Laser Αποτρίχωση.

Η laser αποτρίχωση γίνεται συνήθως για αισθητικούς λόγους. Υπάρχουν όμως και ιατρικοί λόγοι που επιβάλλουν τη laser αποτρίχωση.

-Θυλακίτιδα
-Ερεθισμών ή δερματίτιδα μέσα από κερί, αποτριχωτικές κρέμες
-Ευρυαγγείες
-Υπετρίχωση
- Δασυτριχισμός
-Ιστορικό θηλωμάτων ή κονδυλωμάτων
- Ιστορικό κύστης κόκκυγος.

apotrixosimelaser01